VSZ v Olomouci, 24.8. 2009

Vrchnímu státnímu zastupitelství v Olomouci

Od: DusanDvorak@seznam.cz
Komu: podatelna@vsz.olc.justice.cz
Datum: 24. 8. 2009 16:47:03

Předmět: Vrchnímu státnímu zastupitelství v Olomou
ci



Sdělení: 18. srpna 2009 muži s nápisem Pomáhat a chránit (Policie ČR v Prostějově) ukradli na naší zahradě cca tisíc rostlin konopí - lék (nejen) na rakovinu pro nejméně 500 - 1000 lidí. Vedoucí zákroku mi před zásahem telefonicky potvrdil (byl jsem v Praze, domovní prohlídce byla přítomna pouze manželka a syn), že před zásahem četl stránky www.konopijelek.cz. Tento odborný web mám tu čest vést.



Vedoucí zásahu se vymlouval na příkaz státního zástupce a soudce. Neomlouvám policisty, dozorci v koncentrácích se taky vymlouvali na nadřízené.



Chci však svědčit (pouze u soudu, u police nebudeme nikdo vypovídat) o tom, že byli ke své nezákonné činnosti zneužiti na přání prostějovské soudkyně Adély Pluskalové a na příkaz státního zástupce Ivo Černíka. Žádám Vrchní státní zastupitelství v Olomouci o pomoc při prosazení zákonů a pomoc při vymáhání škody.



Nejsou-li soudkyně a státní zástupce znalí Ústavy a smyslu zákonů, což je v české praxi bohužel běžný poznatek, pak je prosím pošlete na školení. V naší činnosti není ani špetka společenské nebezpečnosti, což je nezbytný předpoklad každého trestného činu. Budu žádat náhradu škody 77 milionů korun za zničené konopí. Metodiku výpočtu doložím obratem.



Jsem schopen dokázat, že soudkyně i státní zástupce svou nezákonnou činností vědomě či z nedbalosti kryli drogové, farmaceutické a zejména politické mafie, jako je např. pan Miroslav Kalousek, Ivan Langer nebo estébák Jiří Komorous, náměstek ministra vnitra České republiky a pokračovatel tradice lžiinženýra Jiřího Vacka.



Manželka bude mít 77 svědků, kteří doloží, jak jim naše služba veřejnosti pomohla.



Děkuji za Váš zájem a respekt k zákonům a jsem s upřímným pozdravem.



Pokud by Vás ve vyšetřování níže uvedená báseň inspirovala a udělala radost, budu rád.



Dne 21. srpna 2009, Dušan Dvořák, 798 55 Ospělov 6.



Rozrazil na Chmelnici -  boxerský zápas o Memorial 17. listopadu. 


Aneb Inzerát na dům, ve kterém nechci bydlet.



Věnováno svatému Václavovi z Ospělova, řečenému Václav Kopka & Mému mistrovi, učiteli a zakladateli české psychoterapie, patronu terapeutické komunity Sananim a ctěnému kolegovi Jaroslavu Skálovi & Mým dědečkům, kteří znali nálety i fašistické a komunistické smrtící nápravny a děda František je znal důvěrně a přežil je smíchem & Otci Františkovi, který ten smích stále slyší a stále jej děsí jako Maxe Broda & Synovi Štepánovi, kterému nechci dopřát zažívat Franzův smích ve svědectví jeho sester & Mladému muži z jižní Moravy, který před 10 roky ve věku našeho syna spáchal sebevraždu. Byl zavřen v policejní cele jen proto, že si zakouřil marihuanu a strachem o pomluvy, ostudu a zármutek své rodiny zpanikařil.

Sanitas Animae.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Okupace přišla dřív, stejně jako estébáky řízený listopad 89 s pravou ruskou zimou na náměstích. 18. srpna 2009 muži Pomáhat a chránit ukradli na naší zahradě lék. Oroduj za nás. Rakovina lhostejnosti je nejhorší svinstvo. Už tu zase někdo píše Několik vět. Zase nám vládnou kreatury jako Husák s Jakešem a Mohoritou. Svatý Alzhajmře, vyjdu s mečem 28. září 2009 z Blaníku! Je těžká vlasti hodinka.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Oroduj za mne, abych necítil nenávist a zlobu.

K prostějovskému okresnímu státnímu zástupci Ivo Černíkovi a soudkyni Adéle Pluskalové, že se do očí vysmívají výrokům Ústavního a Nejvyššího soudu, že zneužili policii a ukradli nám lék, aniž jedním jediným důkazem doložili nebezpečnost naší píle, což je nezbytná podmínka jakéhokoliv trestného činu. Z dopisů, které jsem na prostějovské státní zastupitelství zaslal, uvedené osoby vědí, že konopí zpracováváme pro rodinu a nemocné. Kopii mělo od července 2009 také Krajské státní zastupitelství v Brně, které v den před krádeží – přesně v den schválení domovní prohlídky soudkyní Pluskalovou - 17. srpna 2009 písemně napsalo a černé na bílém potvrdilo, že náš pan starosta a 3 sousedé mohou podvádět, okrádat, pomlouvat, ničit majetky, porušovat jeden zákon za druhým a ještě se tím veřejně chlubit. Potvrdili, že dotaz Přestupkové komise v Konici je cárem papíru, který není hoden odpovědi.



Blahoslaveni jsou chudí duchem. Jen by za to neměli brát veřejné peníze.



Pan starosta ví stejně jako já, jaká je rakovina svinstvo. Mázdra papalášské arogance mu dala zapomenout na jízdy na onkologii za blízkým člověkem. Jestli je konopí vhodné na aroganci, nevím, s léčbou rakoviny má úspěch. Je to šetrný lék bez jakýchkoli vedlejších příznaků, nesmírně levný a dostupný všem lidem. Žádná farmaceutická firma takový nemá a neumí vyrobit. A když se nějaká farmaceutická firma pokusí na bázi konopí vyrobit nějaký lék, je přírodní konopí vždy účinnější. Proto tolik lží veřejnosti. 


Rád si příští rok v doufám už konečně opravené kapli Nanebevzetí Panny Marie v Ospělově podám se starostou i 3 sousedy ruku usmíření a pokoje a přijmu zpět náhradu za zničený majetek a ukradené peníze. Náhradu za další škody nežádám, jen tichou modlitbu.  

Nezapomenu. Odpustit jsem si odpustil, že jsem se chudobou ducha trápil.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Oroduj za mne, abych necítil nenávist a zlobu.

K arcibiskupovi Graubnerovi, že krade poctivému vinaři víno a nedovolí léčit nemocné kněze, kteří znásilňují děti.

Blahoslaveni  jsou chudí duchem. Jen by za to neměli brát peníze z kasiček.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Oroduj za mne, abych necítil nenávist a zlobu.

K českým senátorům, že neodvolají prezidenta Klause, přestože opakovaně porušuje ústavní pořádek a přísahu prezidenta republiky.

Blahoslaveni jsou chudí duchem. Jen by za to neměli brát veřejné peníze.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Oroduj za mne, abych necítil nenávist a zlobu.

K symbolům svaté macho trojice korupce Olomouckého kraje: hejtmanu Tesaříkovi, jehož podvody pro bratrovo podnikání až v Bruselu kryje (nejen) europoslanec Březina, který se mne pokoušel opakovaně zkorumpovat a nechal mne svým úředníkem vydírat. K poslanci Ivanu Langerovi, který ukradl olomouckým dětem nejlepší hudební sál a dům zvaný S-klub, aby mu (nejen) lidé z nadace (Ne)Bezpečná Olomouc a poloprázdné kanceláře Mladých konzervativců byli zavázáni.

Blahoslaveni  jsou chudí duchem. Jen by za to neměli brát veřejné peníze.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Oroduj za mne, abych necítil nenávist a zlobu.

K náměstkovi hejtmana Olomouckého kraje Rašťákovi a krajskému zastupiteli Šmídovi ze strany vrahů, kteří kryjí zlodějny a podvody, co se u nás v obci dějí, nevadí jim zneužití dotace kraje a za odměnu, že lidé podvádějí, jim letos s hrdostí papalášů znovu přidělí dotaci. Nechtějí přiznat, že mají na úřadě nadmíru hloupou úřednici, která má kontroly dotace na starosti, nechápou, že to, co udělali, je zneužití veřejné funkce a podvod.

Blahoslaveni  jsou chudí duchem. Jen by za to neměli brát veřejné peníze.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Oroduj za mne, abych necítil nenávist a zlobu.

K poslanci a exministrovi Škromachovi a Nečasovi a panu Hoškovi,náměstkovi asociálních věcí, že rozkrádají peníze MPSV a že společně s ředitelem pražského úřadu práce Chomátem vykradli naši neziskovou organizaci Art Language, která zřídila první českou bezbariérovou školu pro dospělé v Praze na Žižkově Ateliér ALF, kde bude 28. září 2009 otevřena Konopná apatyka. Věřím, že nám dluh vrátí. Jinak půjdou s ostudou u evropského soudu i s náklady za provoz do roku 2011. Případ si přeposílá státní zastupitelství Prahy 3 s Prahou 1 jako horkou bramboru.

Blahoslaveni jsou chudí duchem. Jen by za to neměli brát veřejné peníze.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Oroduj za mne, abych necítil nenávist a zlobu.

K paní ministryni školství Kopicové, že je symbolem korupce neziskového sektoru. Národní vzdělávací fond nemusí krást peníze EU. Špiní to dobrou práci neziskovek i samotného Národního vzdělávacího fondu.

Blahoslaveni  jsou chudí duchem. Jen by za to neměli brát veřejné peníze.





Svatý Václave.

Jsem šťastný.

Necítím nenávist.

Jen mne občas přepadá strašný vztek a zloba.

Snažím se s tím pracovat, aby i to pominulo. Pomáhají mi 3 ženy Palestiny. A nejen ony.

Na zahradě nám příští rok poroste 77 tisíc kytek konopí a 77 skautů ve věku od 11-13 let bude od 14. července do 28. září 2010 držet střídavě stráž proti zlodějům.  

Braniboři jsou za dveřmi. Vím, že jim naplácáme na holou.



Svatý Václave. Navíc jsem slyšel, že

Hejtman Martin Tesařík před svým odchodem z veřejného života vypíše grant na 150 milionů korun na sochařské sympozium s tématem Panna Maria zalitá v betonu olomouckého přednádražního prostoru. Sochaře a sochařky včetně olomouckých vybere sochařka Lenka Klodová. 150 milionů korun pouze a jen pro sochaře a sochařky je stejná částka jako tunel na peníze EU na stavbu dětského domova na Šumpersku za 150 milionů korun. Odporná špína, skoro jako olomoucká přednádraží křižovatka a podzemní garáže, software a monitoring evropských peněz fy RCO asociální demogratúry. Nebo ten Wanemi podvod na lidech v Zábřehu na Moravě. Po odchodu z veřejné funkce bude pan Tesařík za trest v rámci veřejně prospěšných prací 7 let pracovat pro náš obecní úřad v Ludmírově, pan Rašťák a Šmíd mu budou dělat asistenty. Hloupá úřednice z odboru kultury si přestane stále lakovat nehty, popíjet kafe a půjde zametat prašné silnice a nosit starým lidem pitnou vodu. Když bude pan Tesařík se svým týmem pracovat pilně a poctivě, propustím ho ze služeb státu. Celou tu dobu je bude všechny platit bratr Tesařík, z rozpočtu obce Ludmírov nepůjde ani koruna!



Svatý Václave. Navíc jsem slyšel, že

Europoslanec Jan Březina před svým odchodem z Bruselu prosadí, aby InternetPoradna.cz, která zaměstnává lidi s handicapem a je největším odborným a na dobrovolnictví založeným poradenským a vzdělávacím serverem a každý rok nedůstojně bojuje o přežití jako většina neziskovek, získala zakázku na podporu pro vznik evropské otevřené univerzity nových technologií Open Royal Academy, kterou společně s Ateliérem ALF založíme. To bude skutečný Multimediální park, ne  jako ten stejnojmenný třímiliardový tunel na EU, který pan Březina chystal s jednou podvodnicí z Prahy. Pak bude za trest v rámci veřejně prospěšných prací 7 let pracovat jako fundraiser. Sežene partnery pro vznik a provoz Olomoucké nadace filantropů a mecenášů, kterou povede lékařka Jana Mačáková a šéfem dozorčí rady bude právník Ludvík Antonů, ctění občané Olomouce. Když bude pan Březina pracovat pilně, svědomitě a poctivě, propustím ho ze služeb státu. Celou tu dobu ho bude platit jeho zvláštní agent Rudolf.



Svatý Václave. Navíc jsem slyšel, že

Pan poslanec Ivan Langer věnuje z nadace (Ne) Bezpečná Olomouc 30 milionů korun olomouckému Domu dětí a mládeže, kterému S-klub ukradl, a pak půjde za trest na 7 let v rámci veřejně prospěšných prací pracovat s drogově závislými lidmi v neziskové organizaci Sananim, kterou vláda a radní Prahy 7 úspěšně šikanují. První rok bude pracovat jen v terénu. Druhý rok bude pracovat v kontaktním centru, které radní Prahy 7 zničili jen proto, že jej založil bývalý kolega, psychoterapeut a lékař Pavel Bém. Třetí rok bude pracovat na nějakém mimopražském detoxikačním centru a když ho uvidí, založí okamžitě první český City Road detox, chloubu Velké Británie. Čtvrtý rok bude pracovat v ambulanci. Pátý rok bude pracovat v terapeutické komunitě. Šestý rok bude pracovat v doléčovacím centru. Sedmý rok bude pracovat ve vězení, jako jeho matka. Vzhledem k tomu, že je Ivan Langer velmi nebezpečný, což doložil především jako zástupce EU letos v březnu ve Vídni na jednání OSN o desetileté drogové strategii, bude nadále pracovat jen jako lékař chudých lidí, jako Galén. Až bude mít Ivan Langer po atestaci 7 let v drogových službách, kterou mu na Sekeru zaplatí ze svého policista Skříčil, bude nemocným podávat místo subutexu a metadonu heroin. Doplní si psychoterapeutické vzdělání, aby nezůstal hloupým farmaceutickým psychiatrem.

A bude dělat někde nablízku, abych si ho ohlídal.

Ivan Langer je, věřte, velmi nadějný lékař chudých.



Svatý Václave. Navíc jsem slyšel, že

Pan Nečas, Škromach a Hošek se 11. září 2009 rozpláčou nad nepochopitelným terorismem, že opravdu nechtěli zničit naši neziskovou organizaci Art Language, a půjdou za paní ministryní Kopicovou a společně zajistí vybudování otevřené školy pro dospělé - školy otevřené i lidem se specifickými potřebami - v každém krajském městě České republiky. Pan Nečas, Škromach a Hošek pak půjdou za trest pracovat na 7 let do masomlejna, nějakého zvlášť zrůdného domova důchodců nebo ústavu pro zdravotně postižené, který se v době jejich práce - stejně jako ostatní masomlejny v Česku - transformuje na komunitní služby. Paní Kopicová tam bude dědečkům a babičkám utírat zadky a ředitel pražského úřadu práce Chomát bude na rukou nosit nemocné a zpívat umírajícím písně děrvišů. Jestli budou všichni jmenovaní 7 let pracovat pilně a poctivě, propustím je ze služeb státu. Po celou dobu je bude platit fundraiser Kalousek, tzv. jednička, který zaplatí dluh, který u MPSV máme nevyplacen. Než by to evropský soud uznal, už by třeba nebyl jednička.  Pan fundraiser Kalousek, za to, že tu špínu a dvojnásobné navýšení rozpočtu a současně krach moderních sociálních služeb financovaných státem jako ministr financí kryl a sám před 5 roky jako předseda rozpočtového výboru vydíral, že sníží rozpočet univerzitám, pokud nebude prosazena lidovecká válka proti drogám a lžiinženýr Vacek se nestane náměstek ministrem vnitra, půjde na 7 let do služeb Konopné apatyky a bude 7 let rukama drtit konopí na konopný prášek pro pacienty. Kalousek potřebuje osobní dohled, viďte ctěný nám všem pane Schwarzebergu. Kalousek je nebezpečný jako Ivan Langer. Bude-li pan Kalousek pracovat poctivě, bude ze služeb Konopné apatyky propuštěn. Potom půjde pracovat jako fundraiser do sanatoria sv. Trojice, které s Univerzitou Palackého 33 kilometrů od Olomouce založím. Platit pana Kalouska bude Jiří Vacek, Igor Němec, Stanislav Gros a (bohužel i lékař) Přemysl Sobotka, tzv. redakční rada inzertního humoristického časopisu Závislost a my. Přispěje paní Milada Emmerová, která jim inzertní časopis na praní peněz polostátních firem z rozpočtu ministerstva zdravotnictví rozesílala po republice do škol, aby děti základních škol seznámila s politickou (rozuměj korupční) substituční léčbou závislosti.



Svatý Václave. Navíc jsem slyšel, že

Pan Jiří Paroubek do 17. listopadu 2009 požádá o odpuštění všechny mladé lidí, které nechal brutálně zmlátit obušky a železnými tyčemi do hlav na Czek Teku a studentík 17. listopadu 89 Langer bouchal naprázdno do kubánského školícího stolu revoluce, že to tak nenechá. Pak půjde pan Paroubek za trest na 7 let pracovat jako provozní do sanatoria sv. Trojice a pan doktor Rath tam bude 7 let pacienty léčit. Tihle dva taky potřebují osobní dohled. Platit bude pan Soukup a paní Zubová bude nosit svačinky.



Svatý Václave. Navíc jsem slyšel, že

Pan prezident Klaus se chystá po vánocích do důchodu, protože příští rok by od něj bratři Mašínové a pan Palmer nepřevzali Řád bílého lva.



A co bude dělat arcibiskup Graubner?

Ten bude v Praze 17. listopadu 2009 v 17.00 hodin čestným sudím boxerského utkání Rozrazil. Memorial 17. listopadu mezi estébákem a Ordo Super Lemplem, náměstkem ministra vnitra Jiřím Komorousem a magistrem Konopné apatyky, principálem příležitostného pouličního divadla Láska na první pohled Dušanem Dvořákem. Boxovat se bude v galerii Jaroslavy Moserové ve velké učebně Ateliéru ALF v Praze na Žižkově, Bořivojova 90.



Svatý Alzhajmře, vévodo české země. Nedovol mi zapomenout.


Na jediné K.O. před 30 lety, které jsem dostal od boxera těžké váhy, který porazil mistra světa Theofila Stevensona. Kubánského Casia Clay, Muhamada Ali za železnou oponou. Zapomněl jsem už – bohužel - jméno toho boxera olomoucké Dukly. Byl bych rád, kdyby mne na Memorial 17. listopadu připravil. 30 let jsem netrénoval. Musím být dobře připraven. Jinak nemohu prosadit, že Jiřímu Komorousovi bude do konce života zapovězeno pracovat ve státních službách či soukromých bezpečnostních agenturách. To je pro bezpečnost naší země dobré. A box je, věřte, čestný sport, pokud se někdo nechová jak Tyson.

Před nebo po utkání – záleží, jak si Jiří Komorous vybere pořadí, co chce dřív a co později – pozvu Jiřího Komorouse do televizní show Psychoterapeutická ordinace a budeme si povídat, jak nejúčinněji prát prachy na drogovou prevenci, jak se staví dětská hřiště, jaká trička a slipy nosí poslanec Severa, jaké pěkné knížky se do škol tisknou na MŠMT, zkrátka jak strašně málo vynáší válka proti drogám, že plodí tak strašně málo milionů mrtvých lidí, kolik nás to všechny stojí peněz pro mafie a jak se na to tváří estébácké svědomí, když naprosto neúčinná a lidem ubližující represe spolkne 90% rozpočtu a doložitelně účinná prevence a léčba dostane jen 10% rozpočtu z veřejných výdajů určených na drogy. Tak si trochu s estébákem poplkáme.



1) Do týmu poradců panu Jiřímu Komorousovi doporučuji pana starostu Smíchova Jančíka, Marka Bendu a kočí českých politiků Krejčíře, Pitra a Hušáka. Dále odborářské (p)rezidenty českých (a)sociálních služeb a podobnou viamontí a čezí pakáž. Slzy pobouření a stesku dodá nejlépe komunistická prokurátorka, milovnice estébáky zneužívaných homosexuálních pedofilů Marie Vodičková, slavná obhájkyně českých dětí. 

S úctou do týmu poradců přijmu alespoň v myšlenkách básníka Ivana Martina Jirouse, Milana Jana Erbena a Jaromíra Kafku, kronikáře strany vrahů a příštipkářů národní fronty lidových milicí Petra Cibulku a hrdého Vladimíra Hučína. Když nám zahraje Vlasta Třešňák, bude to nádherné. Jirku Vaňka v Austrálii prosím předat vzkaz, aby Aboriginové drželi pěsti i za Pavla Wonku. Před třetím kolem bych si dovolil zazpívat některou z písní Zuzany Navarové.

O pečlivé zacelení případných šrámů obou soupeřů jsem požádal paní doktorku Olgu Ivsin. Doufám že už v příštím roce provede na některé české univerzitě ukázku účinné léčby těžkých srdečních arytmií pomocí LSD. Na Světový den duševního zdraví 10. října 2009 bude paní doktorka Olga Ivsin přednášet v Praze a Olomouci.

2) Veškerá televizní práva boxerského utkání a televizní show Psychoterapeutická ordinace 17. listopadu 2009 jsou vyhrazena pro Ateliér ALF, redakci zpravodajství BED IN Novosti. Přímý přenos bude on-line dostupný za 77 Kč na internetu prostřednictvím Microsoft Live Meeting. Předprodej bude pouze do výročí VŘSR. Přenos si musíte vyzkoušet a vědět, jak na to a my to musíme s Microsoftem vyjednat, abyste mohli být na příjmu stejně jako v rámci metropolitní univerzity Royal Open Academy. Pokud  bude mít zájem také Google, budeme rádi.

3) Hledáme zájemce o televizní a fotografická práva na turné světových odborníků (nejen) o léčbě rakoviny konopím pořádaného od Světového dne duševního zdraví 10. října 2009 v Praze a Olomouci. Hosty turné jsou z USA Jack Herer, z Kanady přijede Rick Simpson, z Izraele přijede přední světový vědec Hebrejské univerzity a přítel Noci básníků v Ospělově, profesor Lumír O. Hanuš. Dalším hostem s tématem léčby srdce pomocí LSD je paní doktorka Olga Ivsin z Chicaga. 

Chcete-li přispět na studium chudých studentů českým státem vykradeného Ateliéru ALF, zašlete po 28. září 2009 DMS ALF na 87 777.



Srdečně zdraví Dušan Dvořák, magistr Konopné apatyky Královny koloběžky první.



Epitaf: Olomoucké vrchní státní zastupitelství sezná, nebo nesezná, že stát nám má, nebo nemá vrátit za ukradené konopí 77 milionů a že soudkyně Pluskalová má, nebo nemá ráda státního zástupce Ivo Černíka stejně jako Ústavu České republiky nebo mafiemi vytvořenou Úmluvu OSN o drogách, pozvěme přesto, či právě proto režiséry olomouckého divadla F kufru na natáčení Limonádového Joe v Ospělově po dvaceti a čtyřiceti letech na téma bramborové kaše Pejska a Kočičky: Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina!



Ale jak se v tom mají vyznat děti? (Ne) Smíchem se ďábel prozradí. Skutky.



Nezapomínejte. Je světová ekonomická krize. Česká republika může (nemusí) být konopářskou velmocí a poskytne (nejen) Evropě příklad hodný dobré praxe šetrné léčby, snížení veřejných výdajů, dostupného mnohostranně užitečného materiálu.



Trvale udržitelný rozvoj bez farmaceutických firem a výzkum pouze a jen na půdě univerzit. 

Zakládáme Cannabis OSN. Cannabis Ospelov Social fundatioN. Pouze Fair Trade ceny za konopí. Zatím – než vyřídím legislativní průtahy pro Evropu – můžete podpořit vykradený Ateliér ALF. Mnohem lépe uděláte, když si koupíte profesionální práci absolventů a partnerů Ateliéru ALF, než dávat dary. Jsme strategická investice. Víte, že stará herka z Ospělova sedmý den vylezla z bažiny? Senior@KonopiJeLek.cz